Indokina rejser

Eksotiske Indokina Rejse

8 Dage/7 Nætter

 

Luang Prabang – Tadse vandfaldet– Pak Ou Cave – Luang Prabang -Hanoi –

Halong Bugten-Siem Reap

 

En 8 dages rejse i Vietnam, Laos og Cambodia giver dig mulighed for at udforske de største og mest kendte seværdigheder i de historiske byer af Indokina. Rejsen til hjertet af Østens mystik, kultur og skønhed begynder i Laos med et ophold i kongebyen Luang Prabang med de imponerende templer og i hovedstaden Vientiane, der er præget af det franske kolonistyre. I Vietnam, på et luksuriøs krydstogtskib sejltur, udforsker du Ha Long bugten, den UNESCO-fredede bugt og et af verdens 7 vidundere. I Hanoi, besøger byens største seværdigheder og det hyggeligt gamle kvarter (De 36 gader). I Cambodja er en af rejsens mange interessante oplevelser Angkor Wats sagnomspundne tempelkomplekser, som er juvelen i khmerernes fabelagtige arkitektur og et usædvanligt vidnesbyrd om Khmerrigets storhed og forfald. Turen slutter med en smuk sejltur langs Baray Reach Dak og den smukke solnedgang.

 

Dagsprogram

 

Dag 1: Velkommen til den smukke kongebyen Luang Prabang i Laos med mange smukke templer. Halvdags byrundtur. (F)

Dag 2: Udforsker Luang Prabang, prøver en elefant-ridetur og en sejltur langs Me Kong floden (M/F)

Dag 3: Luang Prabang –flyer til Hanoi. Halvdags byrundtur i Hanoi, besøger det hyggeligt gamle kvarter (M/F)

Dag 4: På et luksuriøs krydstogtskib sejltur, udforsker du Ha Long bugten. (M/F/A)

Dag 5: Udforsker Sung Sot grotte i Halong Buten – Kører tilbage til Hanoi.(M/F)

Dag 6: Halvdags byrundtur i Hanoi- Flyer til Siem Reap i Cambodija (M).

Dag 7: Udforsker Siem Reap. Besøger Khmer-imperiets tidligere hovedstad. (M)

Dag 8: Halvdags tur i Siem Reap. Afrejser!

 

Pris fra. Kr 9,620/person

(Eksklusive oversøisk flybillet fra Denmark til Vietnamt)

 

 

 

 

 

 

 

Tropisk badeferie og seværdigheder

i Vietnam og Cambodja

14 Dage/13 Nætter

 

Ho Chi Minh city– Siem Reap- Phu Quoc Island – Nha Trang Bay-

Ho Chi Minh city

 

 • En perfekt badeferie på de flotteste strande kombinere med smukkeste sightseeing i Vietnam og Cambodja. Du har 3 afslappende sol- og badedage på øen Phu Quoc, Vietnams største ø tæt ved Cambodia.På den dejlige fredfyldt ø, findes de smukkeste strande i Vietnam, med kridhvidt sand, turkisblåt vand og palmer som giver herlig skygge. Den største del af den vidunderlige Phu Quoc er naturreservat med naturskønne landskaber, smukke skove, høje bjerge og skønt klima. Udover de fine, kilometerlange sandstrande er der også gode muligheder for trekkingture i Phu Quoc nationalpark samt på Mount Chua - et 600 m højt bjerg hvor turen bliver belønnet med en fantastisk udsigt over øen. Derudover er der rigtig gode muligheder for snorkling, dykning, fisketure og alskens vandsportsaktiviteter. På Phu Quoc øen, gadekøkkenerne og natmarkedet har skøn stemning og masser af liv, og der er selvfølgelig også barer og natklubber rundt omkring langs stranden. Der er også gode muligheder, hvis du er til snorkling, ud for øens sydlige kyst, hvor du finder An Thoi Island.
 • På en 3 dages ferie i Nha Trang, Vietnams smukkest beliggende kystbyer, har du mulighed for at nyde den afslappende stemning ved de lavvandede strande, solen og varmen, evt. kombineret med en dejlig dag på en bådtur udflugter til en smuk ø Hon Mun. Nha Trang ligger ud til kysten i det sydlige Vietnam, og er nok mest kendt for sine lange og fantastiske eksotiske sandstrande, klart vand, de flotte klippeformationer ude i havet og det absolut bedste koralrev. Byen har sin helt egen charme, der udspringer fra den livlige kyst og aktive havneby, der hersker en behagelig stemning. Det vil blive rigtig dejligt hvis vi står tidligt op for at gå ned til stranden og tage en dukkert i havet. Her på stranden, elsker folk i alle aldre at hygge sig i vandkanten. Langs bykernen strækker den syv kilometer lange, brede og finkornede sandstrand sig. Trods beliggenheden midt i en relativt stor by hersker her fred og ro, så man kan slappe ekstra meget af og nyde det dejlige strandliv.. Inde i landet kort fra kysten ligger smukke grønne bjerge og på vandet sejler man rundt i det smukkeste ørige, som du kan opleve fra dejlige sejlture eller under overfladen på snorkle- og dykkerture. Lige oven for stranden løber byens hyggelige strandpromenade med velholdte parker og legepladser her og der. Strandpromenaden er kantet af fiskerestauranter og caféer, der ikke blot byder på lækker vietnamesisk mad, men også effektivt skærmer stranden mod bytrafikken. I Thap Ba Hot Spring, kan du slap af og nyd mudderbadning og svømning i mineralvand.
 • Om aftenen er der flere barer og diskoteker, hvor man ikke bliver ruineret af drinkspriserne. I Nha Trang har du også gode muligheder for at oplev mange smukke seværdigheder fx.det imponerende Champ-tempelkompleks-Po Nagar tempel med de fire tårne stammer helt tilbage til fra 700-1200-tallet.Templet ligger på højdedraget Cu Lao, tempelkompleket har en fantastisk udsigt over Nha Trang, floden Cai og de omkringliggende landsbyer. Du kan også besøger det Oceanografiske Institut, hvor du kan du bl.a. se de mest sjældne dyrearter fra Stillehavet; Long Son Pagoden, hvor den enorme hvide Buddha blev opstillet i 1963, til minde om buddhisternes kamp mod det undertrykkende Diem-regime. Du kan tage en hyggelig tur til den store Vinpearl Land-en utrolig stor park, ligger på en meget smuk ø med en masse grønt overalt, små stræder og stier, tema skulpturer, broer og springvand. Man kommer til Vinpear Land med en svævebane på 3320 m længde og er 70 meter højt, der er opført i Guinness Book of Records som den længste i verden. Vi får faktisk en hyggelig tur højt oppe med fantastisk udsigt over havet.
 • På 3 dages sightseeing i Cambodja besøger du de enestående templer ved Angkor Wat, den Royal Enclosure, Phimeanakas, Elephant Terrace og Terrace of Leper King. Angkor Wat – Sydøstasiens største religiøse bygningsværk og bestemt et af verdenens menneskeskabte vidundere. Angkor Wat er ganske enkelt et uovertruffent tempelkompleks – et symbol som indgår i Cambodjas nationalflag og en kilde til national historisk stolthed, da Khmerne engang var det store folk i Sydøstasien. I forbindelse med aftensmaden vil der på restauranten være en scene med fremførelse af den traditionelle Apsara-dans.Apsara er en meget yndefuld, cambodjansk folkedans/teater-optræden med korte dansestykker, som referer til historien, dagligdagslivet og kærlighedsromancer.
 • Mange af Angkor-templerne er uovertrufne i deres skønhed, og sammen med guiden besøges i dag Preah Khan, Pre Rup, Ta Nau, Banteay Samre og det lyserøde lavastenstempel Banteay Srei. Sidstnævnte tempel rummer nogle af de flotteste og mest dekorative relieffer og er en bygningsmæssig juvel for Angkor-perioden. Meget samstemmende med ovenstående karakteristika betyder Banteay Srei "Kvindernes Citadel". Historikere, arkæologer og museumsfolk har spekuleret i, hvordan Khmerfolket fik transporteret de store stenblokke fra Koulen-bjerget til tempelpladserne. Her har bygningsarbejdere forarbejdet stenene, så de passede til næste "byggebrik" i templet. Man har gættet på at mennesker, elefanter og andre dyr har trukket og skubbet stenene. Udflugten kommer også til jungletemplet Ta Prohm, hvor træerne nærmest er vokset hen over bygningen og på sin vis tilbageerobret den plads, som tidligere civilisationer ryddede af junglen til at bygge templet. Ta Prohm var location for nogle af optagelserne til filmen Tomb Raider med Angelina Jolie i hovedrollen. Du slutter din sightseeing tur i Cambodja med en en fantastisk sejltur på Baray Reach Dak søen for at se solnedgangen i den frodige natur.

 

 

Pris fra: Kr.13,340 /person

(Eksklusiv oversøisk flybillet fra Denmark til Vietnam)

 

 

 

 

Mageløse naturlig og kulturelle oplevelser i Vietnam

11 Dage/10 Nætter

 

Ho Chi Minh – Mekong Delta, Vinh Long - Caibe – Hue – Hoian –My Son-

Hanoi – Halong Bay

 

 • En rejse med lidt for enhver smag og med mulighed for at opleve nogle af de bedste steder i Vietnam. Du starter rejsen til Vietnam i storbyen Ho Chi Minh/Saigon hvor der er masser af historie og seværdigheder at kaste sig over. Fra Ho Chi Minh City går turen videre mod det fantastiske Mekong Delta, en labyrint af vand, hvor du på en privat båd sejler gennem byens kanaler for at se de vidunderligt farverige flydende markeder og besøge en bonsai have og små lokale håndværkere. Her skal vi blandt andet se fremstilling af kokoskarameller, rispopcorn og ikke mindst hjemmebrændt brændevin.
 • Du flyver videre nordpå, og beundre seværdighederne i den tidligere kejserlige hovedstad Hue. Se fantastiske citadeller, paladser og kongelige grave. Tag en drage sejltur på Duftenes Flod til Thien Mu pagoden.
 • Herefter rejsen tilbringer 2 skønne dages tur i den hyggelige og afslappede by Hoi An. Her strandene er lækre, maden er god, caféerne er små og intense, og en gåtur igennem de farverige gader og og forbi fiskerihavnen vidner om en autentisk stemning. Hoi An er også skræddernes by, så vil man have skræddersyet tøj til billige penge er dette stedet. Fra Hoi An, tager du en udflugt til det hellige land-My Son. Du vil besøge de historiske og majestætiske My Son ruiner i junglen for at have forståelse for en Vietnams gamle kulturelle element i unikke hellige og mystiske skønhed. My Son var det mest spektakulære religiøse centrum i det tidligere kongerige, Cham og regnes af mange som værende Vietnams svar på Angkor Wat.
 • Med fly tager du videre til landets hovedstad Hanoi, en af de hyggeligste og mest pragtfulde historiske byer i Vietnam. Byen bærer stadig præg af sin tid som hovedstad for Fransk Indokina.De mange franske bygningsværker, villaerne i kolonitidens stil, søerne og de brede alléer giver byen et romantisk skær. På en cyclo tur, oplever den gamle bydel som er et hyggeligt kvarter fyldt med gamle huse og butikker består af ”De 36 gader”. De små eksotiske gader stadig har navn efter de varer, som butikkerne forhandler. Der er "tøj-gaden" som kun består af butikker med tøj, "skogaden", "souvenirsgaden", "gaveindpakningsgaden", "mekanikergaden eller "restaurantgaden".Turen fortsætter til udkanten af den gamle bydel, hvor du er inviteret til at opleve det særlige traditionel nordvietnamesiske vanddukketeater. Det er en unik nordvietnamesisk kunstart med en handling, der især bygger på livet på landet og hændelser i historien.
 • Du slutter ferien af med et skønt og afslappende cruise i smukke Halong Bay-et af verdens 7 vidundere, hvor du vil blive imponeret med den smukke udsigt til de 3.000 kalkstensbjerge i alverdens former der er strøet ud over det stille, blågrønne vand, og det er en fantastisk oplevelse at sejle rundt mellem de særprægede plantebevoksede klipper. Du kommer til at udforsker den imponerende smukke Sung Sot grotte (Overraskende grotte), en grotte med stalagmitter og stalaktitter og hører en hyggelig historie om Naturmoderen, Ha Long-bugten og grotten.Bugten er nok uden sammenligning den største, naturlige turistattraktion i Vietnam og en tur med drageskib til Halong Bugten er et MUST.

Denne rejse bliver i sandhed en fantastisk oplevelse, som vil gøre indtryk!

 

Pris fra: Kr 8.410/person

(Eksklusive oversøisk flybillet fra Denmark til Vietnam)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det bedste af Vietnam og Cambodja

10 Dage/9 Nætter

 

Hanoi-Halong bugten-Sapa-Cat Cat – Y Linh Ho – Lao Chai – Ta Van-Ta Phin –

Sin Ma Cha -Ho Chi Minh city-Cu Chi Tunnels --Mekong Delta – My Tho – Siem Reap

 

 • Vietnam og Cambodja er hver for sig et par spændende rejselande, men det bedste af de to lande kan kombineres til en rejse på 10 dage, hvor man har god tid i hver land til at se de største seværdigheder, men også opleve de mindre lokale attraktioner, som ligeledes indtryk og indblik i det samlede billede af hver land. Du starter din rejse med en spændende byrundtur i Vietnams hovedstad Hanoi, en skøn blanding af gammel historie og moderne travlhed, smukke kolonitidsbygninger og lokale markeder med eksotisk frugt og grønt. På byrundtur, besøger du byens største seværdigheder og på en cylo tur oplever Hanois vidunderlige mylder af farverige markeder og rygende gadekøkkener i den gamle bydel som er et hyggeligt kvarter fyldt med gamle huse og butikker består af De 36 gader.
 • Turen går videre med en 2 dage og 1 nats bådcruise i Halong bugtens forunderlige kalkstenslandskab. Ha Long Bugt er ca. 1.500 km² stor og blev erklæret særligt bevaringsværdig (et ”World Natural Heritage”) af UNESCO i 1994. Bugten er kendt for den vidunderlige natur, stemningen, det betagende syn, og så mange spændende aktiviteter om bord. Området er rigt på grotter, øde strande og høje kalkstensformationer. Du besøger blandt andet en perle landsby og Sung Sot grotte (Overraskende grotte), den imponerende smukke grotte med stalagmitter og stalaktitter. Du vil også hører vores tour-guiden fortæller en hyggelig historie om Naturmoderen, Ha Long-bugten og grotten mens skibet sejler rundt i Ha Long-bugten.
 • Efterfølgende tager vi til de prægtige risterrasser og etniske bjergfolk i Sapa, er en speciel smuk by, gemt højt i Vietnam fjerne nordlige bjerge, tæt på den kinesiske grænse. Her udforsker du bjerglandet og på trekking ture besøger du forskellige bjergstammer, møder lokalbefolkningen og besøger deres traditionelle huse på pæle. Du kommer helt tæt på lokalbefolkningen og oplever, hvordan de forskellige befolkningsgrupper adskiller sig fra hinanden, hvilket primært kommer til udtryk med hensyn til klædedragter, byggestil og sproget.
 • Turen fortsætter syd på og du starter i Ho Chi Minh City med bysightseeing - hvor du besøger byens største historiske seværdighederne fx. Domkirken og det flotte Det Gamle Posthus, som blev tegnet af den verdensberømte franske arkitekt Gustav Eiffel. I Ho Chi Minh city, oplever du de farverige og pulserende markeder, historiske seværdigheder og en meget varieret restaurantscene. Men midt i det moderne findes stadig det vidunderlige Vietnam, ligesom den franske kolonitid stadig præger bybilledet med brede alléer, flotte villaer, og mange vestlige butikker.
 • Fra Ho Chi Minh City, kører du en tur til Cu Chi tunnellerne, de berømte, underjordiske tunneller, hvor Viet Congerne brugte under krigen mod amerikanerne. Under jorden var sovesale, våbenlagre, hospitaler, forråd, og livsfarlige fælder. Her levede mange mennesker i skjul mens de kæmpede i krigene. Turen giver et skrækindjagende indblik i nogle af de rædsler der udformede sig under Vietnam-krigen.
 • Turen forstsætter med en spændende udflugt til Mekongdeltaet, et af verdens frodigste områder. Det vietnamesiske navn for Mekong er Cuu Long, der betyder De 9 Drager efter flodens 9 arme i deltaområdet. Her er smukt og grønt med vidstrakte rismarker overalt.På en sejltur oplever du det vidunderligt farverige flydende marked i My Tho, besøger de lokale familier hvor du er inviteret til at smage friske frugter, honning te og nyder deres raditionel folkesang traditional
 • Du flyer videre til Cambodja hvor du besøger verdensberømte tempelkompleks Angkor. Stedet er et 30 km² stort område, der rummer mere end 50 templer opført over en periode på knap 600 år. Mange af templerne rummer en sand uovertruffenhed og er et bygningsmæssigt bevis på Khmer folkets storhed fra 9. - 15. århundrede. I Siem Reap, nyder en aftensmad med Apsara-optræden på en scene i restauranten. Apsara er en meget yndefuld, cambodjansk folkedans/teater-optræden med korte dansestykker, som referer til historien, dagligdagslivet og kærlighedsromancer. På en flot sejltur langs Tonle Sap søen -Asiens største indland sø, besøger du en smuk flydende landsby, fiskeri gård, krokodillefarm. Du slutter turen med et besøgt til Les Artisan D'Angkor landsby hvor du se hvordan de studerende laver kunst skulpturing.

Så du bliver præsenteret for alt det bedste landet har at byde på!

 

Pris fra: Kr.10,054/person

(Eksklusive oversøisk flybillet fra Denmark til Vietnam)

 

Kultur og forkælelse i Vietnam

10 Dage/9 Nætter

 

Hanoi- Halong Bugten-Hue-Hoian-My Son-Ho Chi Minh city-My Tho

 

 • Vietnam er et land fyldt med spændende kontraster, en begivenhedsrig historie, betagende natur samt imødekommende hjertevarme mennesker. En 10 dages rejse bringer dig masser af spændende oplevelser fra charmerende, kejserlige koloniale byer og fascinerende naturoplevelser i Vietnam. Du bevæger dig forbi brusende floder, majestætiske bjerge, frodige rismarker, traditionsrige landsbyer og tropiske frugthaver. Til fods, på cykel med nattog med videre. På denne spændende rundrejse får du et ganske særligt indblik i Vietnam historie og kultur.
 • Din rundrejse begynder i Hanoi, én af Asiens mukkeste og mest romantiske byer, hvor brede boulevarder, frodige parker og imponerende franske palæer dominerer. På en byrundt tur, besøger du byens støste sværdigher og udforsker den charmerende gamle bydel på en cycle (cykeltaxa). Om aftenen skal du se det berømte vanddukketeater, der er en 1000 år gammel unik vietnamesisk teaterform.
 • På en 2 dages sejltur på et smuk krydstogt sejler du rundt og udforsker Unesco-beskyttede Halong Bugten, én af verdens naturvidundere.Du besøger blandt andet fisker-familierne, der bor i små landsbyer på vandet samt den smukke Sung Sot grotte, en grotte med stalagmitter og stalaktitter. Du får mulighed for - via trapper - at gå op på toppen af grotten, hvorfra der er en fantastisk udsigt over bugten.
 • Turen går videre til det centrale område af vietnam, hvor du oplever Hue, Vietnams hovedstad under Nguyen-dynastiet fra 1802-1945 og er i dag kendt for de mange fantastiske monumenter af Nguyens kongerne. På en spændende sejltur på den berømte "Parfume flod”, skal du se den syv etager høje Thien Mu-pagode, der ligger i et naturskønt område. Du besøger også kejsercitadellet og royal paladset, der er en tro kopi af Den forbudte By i Kina. Det var her den sidste kejser Bao Dai abdicerede i 1945. Fra Hue, kører du videre til den charmerende fiskerby Hoi An, via Hai Van-passet, hvor der er skøn udsigt over lagunen Lang Co. I Hoian, gå du en tur rundt i den gamle købmandsby. Oprindelig var byen et lille fiskerleje, der senere udviklede sig til Vietnams vigtigste havneby. Du slentrer rundt i de smalle gader omgivet af smukke gamle kinesiske huse og templer. Du besøger Fujiankinesernes forsamlingshus - som nu er et tempel og oplever den overdækkede japanske bro der forbinder den japanske og den kinesiske bydel. Du kigger indenfor et over 200 år gammelt købmandshjem, hvor et af familiens medlemmer vil vise dig rundt.
 • Fra Hoian, tager du en spændende udflugt tur til de historiske og majestætiske My Son ruiner i junglen for at have forståelse for en Vietnams gamle kulturelle element i unikke hellige og mystiske skønhed. My Son var det mest spektakulære religiøse centrum i det tidligere kongerige, Cham og regnes af mange som værende Vietnams svar på Angkor Wat.Komplekset består af 70 ældgamle tårne og templer i hindustil. Dette sted er et must-see for dem, der er interesseret i arkitektur og gamle civilisationer og er nu på listen som én af de fem World Heritage sites i Vietnam.
 • Efterfølgende flyer du til Ho Chi Minh city, den travle pulserende by, som er Vietnams største by med masser af historiske seværdigheder fx.Domkirken og det flotte Det Gamle Posthus, som blev tegnet af den verdensberømte franske arkitekt Gustav Eiffel. I byen er der farverige og pulserende markeder, historiske seværdigheder og en meget varieret restaurantscene. Midt i det moderne findes stadig det vidunderlige Vietnam, ligesom den franske kolonitid stadig præger bybilledet med brede alléer, flotte villaer, og mange vestlige butikker.
 • Du slutter din rejse med en spændende bådtur i Mekong Deltaet, hvor du besøger den berømte flydende marked i My Tho. Hver morgen fyldes floden med husbåde og longtailbåde, der sælger friske og farvestrålende frugter og grøntsager. Du har mulighed for at kommer tæt på landsbyens og bøndernes hverdagsliv ved at besøger flere små familieforetagender, der producerer bl.a. kokos-slik og popkorn, der er lavet af ris, prøver at smage de friske frugter, honning te og nyder traditionelle folkesang.

 

Pris fra : Kr.7,870/person

(Eksklusive oversøisk flybillet fra Denmark til Vietnam)

 

 

 

 

Pragtfulde Vietnam

15 Dage/14 Nætter

 

Hanoi – Sapa – Halong Bugten – Hue – My Son- Hoian – Ho Chi Minh City –

Cu Chi tunnelerne- Mekong Deltaet: Vinh Long -Caibe

 

 • Rejsen byder på de største og mest kendte seværdigheder og aktiviteter gennem det smukke land, Vietnam. Turprogramet er planlagt således at der er variation i oplevelserne. Forstået på den måde at programindholdet veksler mellem asiatisk storbyliv - natur - historie - kultur - mindre aktiviteter såsom kajakroning og svømning i Halong Bugten, trækking i Sapa, bådture i Hue og Mekong deltaet. Turen strækker sig geografisk fra Sapa i det nordligste til Mekongdeltaet i den sydligste del af landet. Og ikke bare er der langt i kilometrer, der er også stor variation i oplevelserne på rejseruten fra Nord til Syd. Fra de etniske stammefolk i de bjergrige egne, over klassiske seværdigheder i storbyerne Hanoi og Ho Chi Minh City og ophold i skønne naturomgivelser på båd i Halong bugten og på en lodge gemt godt af vejen i det flodrige deltaområde i Mekong.
 • Din rejser begynder i Hanoi, lands hovedstad, en af Asiens smukkeste og mest romantiske byer, med brede boulevarder, store skyggefulde træer, de mange små og store parker, søer og mange smukke franske palæer. Oplev Hanois vidunderlige mylder af farverige markeder og rygende gadekøkkener, en oplevelse du kan få stor glæde af på jeres videre færd gennem
 • Vietnam. I Hanoi, besøger du byens kendte attraktioner: Ho Chi Minh Mausoleum, Præsidentpaladset, Præsident Ho Chi Minhs pælehus, Den ensøjlede pagode, Vietnams første universitet Van Mieu og Det etnografiske museum. Senere på eftermiddagen gåtur rundt i Hanois stemningsfulde gamle kvarter og ser det berømte vanddukketeater, der er en 1000 år gammel unik vietnamesisk teaterform.
 • Turen fortsætter med spændende trekking ture i Sapa i dit eget tempo gennem de smukke bjergrige egne med risterasser og landsbyer med farverige etniske minoritetsgrupper.
 • På et 2 dage og 1 nats krydstogt tur, sejler du rundt i denne enestående bugt, Halong med dens forunderlige kalkstenslandskab. Der er planlagt besøg af en grotte, landgang på en større kalkstensø og mulighed for at sejle kajak. På sejlturen, kommer du også forbi en flydende fiskelandsby, der bor i små landsbyer på vandet og få et førstehåndsindtryk af denne specielle levevis. Byens kvinder ror sig rundt i deres landsby, der ligger i ly af en klippeø og børn padle sig af sted mellem husbådene for at lege med kammeraterne. Man løber ikke lige hen ad gaden her, og man cykler heller ikke selv i skole.
 • Du flyver videre til kejserbyen Hue, hvorfra det sidste kejserdømme "Nguyen-dynastiet" regerede Vietnam mellem 1802 - 1945. Kvartererne i Hue har sine forskelligartede arkitektoniske fingeraftryk. På en spændende sejltur på den berømte ”Parfume-River”, skal du blandt andet se den syv etager høje Thien Mu-pagode, der ligger i et naturskønt område. Thien Mu-pagoden er en af de mest kendte bygninger i Vietnam og placeret på en bakke med udsigt over Parfume-floden. Senere på dagen besøger vi kejsercitadellet og royal paladset, der er en tro kopi af Den forbudte By i Kina og de meget smukke gravmausoleerne af kejser Khai Dinh og Tu Duc. Fra Hue, kører du i bil til den charmerende gamle by, Hoian, som af mange siges at være Vietnams skønneste sted. Kinesiske, japanske og europæiske købmænd kom sejlende hertil for at købe og sælge varer, og siden slut 1500-tallet slog nogle af disse udenlandske handelsfolk sig ned, og etablerede deres forretning her. Her tager du en sightseeing tur i det gamle kvarter, hvor du går forbi de gamle købmandshuse, som nu huser restaurationer, skræddere, værksteder, små købmænd og butikker, rammes man nemt af den afslappende og hyggelige stemning, som hersker i de små stræder.
 • Efterfølgende flyer du syd på til Ho Chi Minh city, Vietnams største by. Her er der farverige og pulserende markeder, historiske seværdigheder og en meget varieret restaurantscene. Men midt i det moderne findes stadig det vidunderlige Vietnam, ligesom den franske kolonitid stadig præger bybilledet med brede alléer, flotte villaer, og mange vestlige butikker. I bycentrum besøger du Genforeningspaladset, det gamle franske posthus-som blev tegnet af den verdensberømte franske arkitekt Gustav Eiffel, Notre Dame katedralen og det centrale Ben Thanh Marked. Fra Ho Chi Minh city, tager du en udflugt tur til Cu Chi tunnelerne, et underjordisk tunnelsystem i 3 niveauer og godt 250km langt. Herfra kæmpede modstandsgruppen Viet Cong mod den sydvietnamesiske hær og de amerikanske tropper. Turen går videre i først bil og så båd til Mekongdelta, som er et flodrigt deltaområde. På en sejltur, besøger du et berømt flydende marked hvor små både ligger vuggende side om side, og handler frugter og grønsager over rælingen. I land besøger du et familieforetagende som laver snacks-specialiteter fra ris og frugt.

 

Pris fra: Kr 11,045/person

(Eksklusive oversøisk flybillet fra Denmark til Vietnam)

 

 

Familieferie med oplevelser og badestrande

14 Dage/13 Nætter

 

Ho Chi Minh city – Mekong Deltaet-Vinh Long-Cai Be – Nha Trang –

Hoi An – Da Nang –Ha Noi-Ha Long Bay

 

 • Denne 14-dages rejse er netop rettet til familier med børn og unge, idet turen indeholder flere hele og halve fridage, sådan at der er tid til at børn kan følge med. Turen er programsat med en god kombination af sightseeing af Vietnams største seværdigheder, kulturelle og historiske sanseoplevelser og aktiviteter, fridage og badeophold.
 • Du starter med en hyggelig tur til Mekongdeltaet for at besøge landets mest berømte flydende markeder i Vinh Long og Cai Be og se fremstilling af kokoskarameller, rispopcorn og ikke mindst hjemmebrændt brændevin. Turen forsætter med en 3 dages-badeferie fyldt med sol, strand og lokalkolorit i den maleriske by ved kysten Nha Trang.Slap af og nyd mudderbadning og svømning i mineralvand i Thap Ba Hot Spring. På en 3320 m lange svævebane, som er verdens længste svævebane kommer du til et kæmpe vandland, Vinpearl Land. Her er der et kæmpe akvarium, som går gennem en tunnel, hvor man står på et kørende fortov og rolig kører igennem akvariet. I øvrigt, er der også 4D biografer, spillearkade, legeland, boldebad, klatrestativer, labyrint og legetøjs-biler .
 • Næste destination er Hoian-Vietnams mest charmerende og bedst bevarede by, som er på UNESCO's liste over verdens naturarv. Her vil du på en Landbrug&Fiskeri tur prøver spændende aktiviteter sammen med de lokale bønde og fiskere fx.prøver at fange fisk med en stor net. I Hanoi, får du en spændende byrundtur på cyclo-Vietnams mixitaxa, besøger den gamle bydel ”De 36 gader", de farverige markeder, rygende gadekøkkener og nyder et særlige traditionel nordvietnamesiske vanddukketeater show.
 • Du slutter din rejse med en 2 dages luksuriøs krydstogt tur gennem Ha Long Bugten, den UNESCO-fredede bugt og et af verdens 7 vidundere. Når du sejler i Halong bugten, bliver du imponeret med den smukke udsigt til de 3.000 kalkstensbjerge i alverdens former der er strøet ud over det stille, blågrønne vand, og det er en fantastisk oplevelse at sejle rundt mellem de særprægede plantebevoksede klipper. Du udforsker blandt andet den kæmpe store og imponerende smukke Sung Sot grotte, en grotte med stalagmitter og stalaktitter. Bugten er nok uden sammenligning den største, naturlige turistattraktion i Vietnam og en tur med drageskib til Halong Bugten er et MUST.

 

 • Pris fra: Kr.10.125/person
 • Børn under 2 år: gratis
 • Børn fra 2 til 5 år: Kr.5,657/barn
 • Børn fra 5 til 9 år: Kr.8.190/barn
 • Børn fra 10 år: Kr.10.125/barn

(Eksklusive oversøisk flybillet fra Denmark til Vietnam)