Vietnam rejser

 

Strandferie og eventyr gennem Vietnam

17 Dage/16 Nætter

 

Ho Chi Minh-Phu Quoc Ø-My Tho -Vung Tau-Danang-Hoian-Hue-

Phong Nha grotte-Hanoi-Halong Bugten-Sapa-Hanoi-Ho chi Minh city

 

 • Turen er en perfekt kombination af strandferie, naturlig, kulturelle og historiske oplevelser i de mest kendte attraktioner i Vietnam. I rejseprogrammet har vi lagt vægt på at I skal opleve Vietnams store kontraster, som åbenbares ved forskelligheden i rejsens destinationer og attraktioner. Du starter med en dejlig badferie på en charmerende tropisk paradisø Phu Quoc. På den dejlige fredfyldt ø, findes de smukkeste strande i Vietnam, med kridhvidt sand, turkisblåt vand og palmer som giver herlig skygge. Du kommer til at bo på et et pragtfuldt resort der ligger lige ned til vandet. Udover de fine, kilometerlange sandstrande er der også gode muligheder for dykning, snorkling og alskens vandsportsaktiviteter. Du kan også tage småudflugter på øen fx.en tur til Phu Quoc nationalpark.
 • Efter at have badet og slappet af på tropeøen Phu Quoc, byder programmet på spændende udflugter til det flodrige og landlige Mekongdelta og stranden byen Vung Tau. Rejsen forsætter til kejserbyen Hue og den gamle handelsstad Hoi An, hvor henholdsvis kejsercitadellet og centrale bydele skaber ikke blot en fornemmelse af en svunden storhedstid, men særligt for Hoi An også en hyggelig stemning i de snævre stræder med 1 og 2 etagers handelshuse. Derefter, fortsætter turen til Quang Binh og udforsker du Phong Nha grotte, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Dertil kommer du til at opholdet i Hanoi med dens livlige kvarterer altid har begejstret hovedstadens besøgende. På en bådcruise sejler du rundt i Halong bugtens forunderlige kalkstens landskab og udforsker den imponerende store og smukke Sung Sot grotte, en grotte med stalagmitter og stalaktitter. Du slutter din rejse med udflugter til fjerne egne i Nordvietnam med en fantastisk natur beboet af forskellige etniske minoritetsfolk.

 • Pris fra: Kr 13.390/person
 • (Eksklusiv oversøisk flybillet)

 

 

 

Eco-Rejse Vietnam In-depth

21 Dage/20 Nætter

 

Ho Chi Minh city – My Tho – Can Tho – Mekong Delta – Ho Chi Minh city – Dalat – Nha Trang – Hoian – Danang – Hue – Hanoi – Lao Cai – Sapa - Halong Bay - Hanoi

 

Højdepunkter:

 

 • Besøg den travle pulserende Ho Chi Minh City -Vietnams største by. Oplev de farverige markeder og historiske seværdigheder.Besøge de berømte, underjordiske tunneller Cu Chi, hvor et imponerende pseudosamfund, der var afgørende i begge krige mod Frankrig og USA. Udflugt til Mekongdeltaet, et af verdens frodigste områder. Prøv en bådtur og sejl gennem kanaler for at se det vidunderligt farverige flydende marked.
 • Besøg Da Lat-En 'Blomsternes by med med det evige forår-Vietnams smukkeste byer som er beliggende i 1450 meters højde på et frodigt plateau omgivet af grønne bjerge, dale indhyllet i tågedis, søer, brusende vandfald og floder. Besøge Bao Dai paladset, Vietnams sidste kejsers sommerresidens; det særprægede byggeri Hang Nga House (”Crazy House”) eller det skøre hus, et smukt malet beton hus, der snor sig rundt om træer, og dets kunstgalleri. Tag en kort togtur fra Cremaillere jernbanen til landsbyen Tri Mat.
 • Nyd det dejlig strandlivet, fyldt med sol, strand og lokalkolorit i den maleriske by ved kysten Nha Trang. Nyd solbadning, svømning og afslapning i et deluxe resort med fantastiske udsigt over havet. Nha Trang er også det bedste valg for dykning, snorkling og alskens vandsportsaktiviteter
 • Oplev Hoi An, en charmerende, hyggelig, gammel havneby. Byen var landets vigtigste handelscentrum for Sydøstasien fra det 15. til det 19. århundrede. Den vidunderlig handelsby er på UNESCO's liste over verdens naturarv i 1999. Slentre gennem de smalle gader med gallerier, cafeer, fantastiske restauranter, butikker, markeder og templer. Den er også en skrædderbyen-så hvis du vil have et jakkesæt syet, en fin kjole, ønsker du at købe noget i silke, eller købe lidt nyt med hjem til garderoben, så er det her du skal slå til
 • Udforsk Kejserbyen Hue- en af Vietnams historiske og kulturelle topattraktioner.”Den Forbudte By” er udpeget som særlig bevaringsværdig af UNESCO og er kendt verden over for det kongelige arkitektoniske kompleks, citadellet, som består af fæstningsværker, kongelige paladser, den forbudte by og andre royale bygninger. Prøv en hygglig bådtur langs Parfume-floden for at besøge Thien Mu Pagoda (The Heavenly Lady pagode) og de smukke omgivelser.
 • Besøg Hanoi-landets hovedstad, en af de hyggeligste og mest pragtfulde historiske byer i Vietnam.Oplev den gamle bydel som er et hyggeligt kvarter fyldt med gamle huse og butikker består af De 36 gader. Her er der huse og bygninger fra den franske kolonitid. Der er "tøj-gaden" som kun består af butikker med tøj, "skogaden", "souvenirsgaden", "gaveindpakningsgaden", "mekanikergaden eller "restaurantgaden". Oplev Hanois vidunderlige mylder af farverige markeder og rygende gadekøkkener, en oplevelse du kan få stor glæde af på jeres videre færd gennem Vietnam.
 • Udforsk Sapa-en speciel smuk by, gemt højt i Vietnam fjerne nordlige bjerge, tæt på den kinesiske grænse. Dette område er særlig rigt på både eksotiske kulturer og storslåede naturscenerier. Byen er den tidligere franske militær forpost der tilbyder nogle af Vietnams mest farverige oplevelser med smukke røgblå høje bjerge og de utallige terrassemarker. Byen ligger 1.650 meter over havet i en frodig dal, og på en solrig dag har du udsigt til Vietnams højeste bjerg på over 3 kilometer- Mount Fansipan.er der rig mulighed for flotte trekkingture og lidt sydvest fra byen ligger naturreservatet Hoang Lien bjerg. Her findes mange sjældne og muligvis udrydningstruede arter, herunder tigeren og den sorte asiatiske bjørn, så stedet skal besøges med omtanke.
 • Nyd en luksus cruisetur på en traditionel junk og udforsk UNESCO World Heritage-listen Ha Long Bay. Padle i havkajak og nyd udsigten over kalkstensøer i den maleriske bugt.

 

Pris fra: Kr.23.920/person

(Eksklusiv oversøisk flybillet)

Nord Vietnam Eventyr

7 Dage/6 Nætter

 

Hanoi-Sapa-Lao Chai -Ta Van mindretal landsby-Cat Cat mindretal landsby-

Ha Long Bugten-Hanoi

 

En 7 dages rejse vil bringe dig masser af store oplevelser i Nord Vietnam og du kommer til at kende området in-depth. Turen bringer dig til de mest attraktive destinationer, især Halong Bugten-den UNESCO-fredede bugt og et af verdens 7 vidundere, Sapa-en speciel smuk by, et fyrværkeri af farver, eksotiske stammekulturer med smukke omgivelser, gemt højt i Vietnam fjerne nordlige bjerge, og Hanoi-landets hovedstad og er en af de hyggeligste og mest pragtfulde historiske byer i Vietnam.

 

Dagsprogram

 

Day 1: Velkommen til Hanoi, landets hovedstad og en af de mest charmerende og pragtfulde historiske byer i Vietnam.

Day 2: En spændende sightseeing tur rundt til de største seværdigheder og det hyggelige gamle kvarter fyldt med gamle huse og butikker består af De 36 gader. Om aftenen tager du nattoget til Lao Cai, en grænseby til Kina.(M/F/A)

Day 3: En spændende trekking tur i roligt tempo gennem risterrasser i Lao Chai og Ta Van landsbyer. Du kommer til at oplev både lokale traditioner, farverige stammekulturer og naturscenerier. (M/F)

Day 4: En anden trekkingeventyr til den lille smukke landsby Cat Cat i bunden af Muong Hoa dalen og i nærheden af Cat Cat vandfaldet. Du trekker gennem frodige rismarker, flotte røgblå bjerge og landskaber, som du aldrig har set magen til før. Om aftenen tager du nattoget tilbage til Hanoi (M/F)

Day 5: En stor naturoplevelse i Halong Bugtens smukke skærgård på et luksuriøs krydstogt. Du vil bliver imponeret med den smukke udsigt til de 3.000 kalkstensbjerge i alverdens former der er strøet ud over det stille, blågrønne vand, og det er en fantastisk oplevelse at sejle rundt mellem de særprægede plantebevoksede klipper. (M/F/A)

Day 6: Udforsk den imponerende smukke og store Sung Sot grotte (”Overraskende grotte”), en grotte med stalagmitter og stalaktitter. Om eftermiddag, kører du tilbage til Hanoi (M/F)

Day 7: Hanoi afrejser (M)

 

Pris fra: Kr 4.590/person

(Eksklusiv oversøisk flybillet))